ДМЦА

ДМЦА Обавештење о кршењу ауторских права

МаниТоон је пружатељ услуга на мрежи како је дефинисано Законом о ауторским правима Дигитални Миленијум.

Кршење ауторских права схватамо врло озбиљно и снажно ћемо заштитити права власника легалних ауторских права.
Ако сте власник ауторских права на садржају који се појављује на веб локацији МаниТоон, а нисте одобрили употребу садржаја, морате нас писмено пријавити да бисмо могли да идентификујемо садржај који наводно крши закон и предузмемо кораке.


Нећемо бити у могућности предузети било какву акцију ако нам не дате потребне информације, па нас контактирајте, можете да пошаљете писмено обавештење путем е-маила. Ваше писмено обавештење мора да садржи следеће:

  • Специфична идентификација дела заштићеног ауторским правима за које тврдите да је прекршен. Ако наводите кршење више дјела заштићених ауторским правима с једном обавијести, морате поднијети репрезентативну листу која посебно идентифицира свако дјело за које тврдите да је прекршено.
  • Специфична идентификација локације и опис материјала за који се тврди да крши или је предмет кршења закона, с довољно детаљних информација да нам омогући лоцирање материјала. Требали бисте да наведете одређени УРЛ или УРЛ веб странице на којима се налази материјал који наводно крши ауторска права.
  • Информације које су довољно довољне да нам омогуће да контактирамо са странком која се жали и која може садржати име, адресу, телефонски број и адресу електроничке поште и потпис на који се може контактирати страна која се жали.
  • Изјава да страна која се жали у доброј вери да употребу материјала на начин на који се жале није ауторизована од стране власника ауторских права, његовог агента или закона.
  • Изјава да су подаци у нотификацији тачни и под кривичном лажом да је страна која подноси жалбу овлашћена да делује у име власника ексклузивног права које је наводно повређено.

Писмено обавештење треба послати нашем именованом агенту на следећи начин:

ДМЦА АГЕНТ Емаил: [емаил заштићен]